Ledarskap/personlig utveckling

Mina tre olika tjänster som alla leder till kulturbyggande aktiviteter

- välj mellan ledarskapsprogram, föreläsningar eller konsulttjänst
För högpresterande team som drivs av glädje jobbar effektivare och företag tjänar pengar på det.
Min filosofi grundar sig på ett "inifrån & ut"- tänk med mycket fokus på äkthet och inre glädje. Lägg en god grund internt för att nå ut externt:

 Succé börjar inifrån en organisation... inifrån dig själv först!


Föreläsningar med glädje

Föreläsningar


Är framgång och lönsamhet viktigt för ert företag? Att få vara sig själv, acceptera sina kollegor som de är för att få ett högpresterande team som mår bra och drivs av glädje, blir en viktig faktor för att lyckas.

Läs mer


Kultur - vad är det vi sår

Kulturbyggarcoach


Alla har ett arbetsgivarrykte. Vet ni vad ert är? Är ni stolta över det?  Kulturbyggarcoachen kan hjälpa er att boosta era medarbetare på ett styrkebaserat sätt så att er arbetsplats får den vitamininjektion som behövs och ett arbetsgivarrykte som ni kan vara stolta över.

Läs mer


Att bli sitt bästa jag

Likeaboss.Academy


Ett öppet ledarskapsprogram där våra deltagare har hög måluppfyllelse.  Vill du också lära dig att bemöta alla sorters olika människor och stå kvar tryggt i ditt fulla potential? För att leda andra behöver du först kunna leda dig själv.

Läs merVILL DU VETA MER? Ring gärna

Ring mig på 070-8662918 eller skriv till
helena@helenaivarsson.com

Företag/organisationer som anlitat mig för olika uppdrag:
Akademi Båstad Yrkeshögskola, Båstads kommun ArbetsmarknadBåstads kommun Kulturskola, Lomma KommunHalmstads kommunKorvpojkarna ABVA SydSkånska Möten, Drivkraft, Radio Båstad, Moob, Likaaboss.Academy, SWB, Släpis, Din Bil, Willab AB, JumpYard.

Privatpersoner - livscoachning
Ideella uppdrag:
Styrelsemedlem 2020-2021 i NSA Talarföreningen, från 2021 bara medlem. 

Mentor på Drivkraft Akademi till 4 härliga ungdomar 2021/2022.

"Sagt om mig efter leverans"

” Helena är ett energiknippe som sprider både värme, glädje och insikter. Hon gav oss verktyg som verkligen kan leda till en kulturförändring och som vi gärna jobbar vidare med”. Jeanette Hall, enhetschef på Va syd