föreläsningar, workshops och kompetensutveckling 

Varför har Helena ryggsäcken bak o fram? Anlita henne så får du reda på det....

Föreläsningar, workshops, kurser, borgerliga ceremonier

Borgerliga ceremonier - skräddarsy er personliga stund i livet

ArbetsGLÖDje - göra varandra bättre
Modernt ledarskapsprogram Like a Boss Academy 
Bli en attraktiv arbetsgivare - alla har ett arbetsgivarrykte, är ni stolta över ert?
Mental träning för välbefinnande - succé börjar inifrån

en stabil grund

Inspirationsföreläsning/workshop/kurs/borgerlig ceremoni – vad behöver ni? Bygga företagskultur och ett gott arbetsgivarrykte, fokus på medarbetarskap och att göra varandra bättre, vikten av att säga JA,  mental träning inom välbefinnande – hur vi rustar vårt inre för att stå pall när livet händer & få verktyg för att bygga mental hygien. Skräddarsy er viktigaste stund i livet med Helena som Borgerlig officiant.

Oavsett utlovas glädje, skratt och bus och varvas med fakta och information bl.a. kopplat till positiv psykologi – den vetenskapliga studien om det som gör livet mest värt att leva. Idag är gemene man upplyst kring hälsoeffekterna av fysisk träning men inte riktigt lika upplysta om vikten av samt hur man gör, den mentala träningen för att känna välbefinnande och därmed förebygga psykisk ohälsa. 

Vi tränar när vi är friska för att hålla oss friska!

Detta är ingen quickfix men när ALLA på arbetsplatsen känner att de har ett värde, är en bit i det berömda pusslet och får lov att vara sig själva fungerar arbetsplatsen på bästa sätt ur många perspektiv.
Hur ska medarbetaren utvecklas om den inte vet hur? Kompetensutveckling blir allt viktigare för att få "stuns" i verksamheten. En investering som gagnar den egna organisationen i slutändan!

VILL DU VETA MER?
 KLICKA HÄR ELLER RING MIG, JAG
ÄR GANSKA ROLIG ATT PRATA MED!

Ring mig på 070-8662918 eller skriv till
helena@helenaivarsson.com